El tècnic del Peralada, Arnau Sala, va mostrar-se molt satisfet al final del partit amb la victòria i la classificació per a la segona ronda. Segons va apuntar, la clau cal buscar-la «en el magnífic treball defensiu que ha fet tot l'equip durant 180 minuts». Arnau també va dir que «hem eliminat un molt bon equip. El Móstoles era una prova per a nosaltres i l'hem superada, cosa que demostra que podem arribar lluny».

Sala va insistir en els elogis cap al rival: «allà vam estar millor amb la pilota i avui ells han demostrat que els agrada tenir-la i que juguen a això». Més enllà de destacar com a noms propis el porter Gianni, per les aturades, i el davanter Coro, per dos gols providencials, Arnau va aplaudir no haver encaixat. «Tothom sap que tenim un bon porter i un davanter desequilibrant, per això són aquí», va destacar.

No li va agradar, en canvi, a Arnau, l'expulsió de Gianni a les acaballes «perquè ha sigut una acció estúpida que ell sap que no ha de fer». En tot cas va mostrar-se «tranquil» perquè «Richi és un altre porteràs». Sobre el debutant Higón va apuntar que «ens donarà desequilibri i pressió. És un futbolista molt intens. Quan agafi quatre conceptes bàsics de l'equip generarà molt perill».

Ivan Ruiz

Per la seva banda el preparador del Móstoles va considerar que «veig el Peralada a l'eliminatòria final», subratllant que «tenen un gran equip». Per a ell, en el partit d'anada van «perdonar» els d'Arnau a la segona part. Ahir a Peralada, encaixant l'1-0 ja se'ls va complicar molt l'objectiu ja que els calien dos gols.