Una cosa està ben clara: Peralada i Conquense s'enfrontaran els dos propers caps de setmana per intentar accedir a l'última eliminatòria del play-off d'ascens a la Segona Divisió B. El que encara està a l'aire és el dia i l'hora en què tots dos equips obriran foc. L'escenari quedava determinat el mateix dilluns durant el sorteig pertinent, fixant que el duel d'anada es jugaria a terres empordaneses i la tornada, a Conca. Per tant, el Peralada exercirà de local aquest mateix cap de setmana. El que no se sap és quin dia, ni tampoc a quina hora. I això que tots dos clubs ja s'hi han pronunciat i s'han posat d'acord.

La intenció de Peralada i Conquense sempre ha sigut jugar el diumenge 4 de juny a partir de les 12. Fins aquí no hi hauria d'haver cap problema, encara que l'actual reglamentació de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) obliga tots els equips que disputaran aquesta segona de la promoció per pujar a jugar els seus respectius partits el dissabte o el diumenge a partir de dos quarts de set de la tarda. Així ho expressa l'organisme a través d'una circular en la que deixa ben clar que «qualsevol modificació (de l'horari) precisarà l'autorització d'aquesta federació».

A cap dels dos clubs els satisfà aquesta idea i han arribat a l'acord de veure's les cares el diumenge al migdia. A primera hora d'ahir a la tarda es va enviar aquesta petició a la Federació. L'organisme serà l'encarregat de valorar-ho i de donar, al més aviat possible, un veredicte.