El Reial Madrid va tornar ahir als entrenaments després d'uns dies de descans i va iniciar el compte enrere cap a la final de Cardiff amb tots els seus efectius, els 23 de la primera plantilla més dos jugadors del planter, Enzo Zidane i Álvaro Tejero, que van estar a les ordres de Zinedine Zidane.

El tècnic francès va tenir tots els seus jugadors a disposició. Ningú està lesionat i el Reial Madrid viatjarà a Cardiff amb tota la plantilla disponible, inclosos Gareth Bale i Dani Carvajal, els últims que van passar un temps a la infermeria.

Tots dos van treballar amb la resta sense cap tipus de problema. De nou, van completar els exercicis proposats pel cos tècnic amb total normalitat. Ara, Zidane té un problema agradable, decidir quins quatre jugadors es quedaran fora de la convocatòria.

Aquest és el principal maldecap per a l'entrenador francès. Elegir els homes que ni tan sols s'asseuran a la banqueta davant del Juventus és la seva màxima preocupació. Ni tan sols el debat Isco-Bale li treu la son. Zidane es preocupa pels que no jugaran i no per aquells que ho faran. A l'entrenament, el tècnic francès no va donar pistes. Els seus jugadors van completar diversos rondos, exercicis de vòlei platja, xuts a porteria i un partidet sense porteries en què tota la plantilla es va emprar a fons.

Zinedine Zidane va assegurar que la final de la Lliga de Campions de Cardiff davant el Juventus, no presenta «favorits» i «està al cinquanta per cent». «El més difícil és arribar fins a la final com hem fet, després en la final no hi ha favorits, està al cinquanta per cent. El Juventus és un gran equip que ha jugat una temporada increïble. Volem jugar un gran partit», va assegurar.

«Estem molt contents de ser a la final, sabem la dificultat d'arribar a una final de la Lliga de Campions. Hem treballat molt bé tot l'any i és una final merescuda. L'equip hi arriba bé, amb confiança, molt bé físicament», va dir. Per sobre del resultat, Zidane demanarà als seus jugadors que ho donin tot per ser el primer club que reedita títol, una gesta fins ara inèdita a la història.