El vicepresident esportiu del Palamós, Jordi Noguer, amb l'estreta col·laboració del nou tècnic, Vicenç Fernández, ja ha començat la ronda de contactes amb els jugadors que interessa renovar per a la temporada vinent. Primer de tot es vol parlar amb els capitans de la plantilla (David Cano, Eduard Subirana i Marc Medina) i seguidament amb la resta de components per assegurar «la continuïtat d'un gruix important de l'actual plantilla». Així ho explica Jordi Noguer, un dels homes forts de la directiva que presideix Joan Pau Pérez.

L'elecció del tècnic del juvenil A, Vicenç Fernández, és segons Noguer «la línia que ha de seguir el Palamós. A més, és una aposta valenta perquè es tracta d'una persona que coneix bé el futbol base i ell decidirà quins juvenils faran el salt al primer equip». El directiu, vinculat des de fa un munt d'anys al futbol base de l'entitat i home de la confiança de Pérez, pren aquesta temporada una nova responsabilitat, la d'asseure's i negociar amb els jugadors la continuïtat o l'arribada de nous fitxatges. Noguer, però, considera que «l'home fort en matèria de fitxatges és en Vicenç. Jo, en nom de la directiva, he assumit el rol de posar i negociar els preus a les fitxes, però, l'aspecte esportiu recau en en l'entrenador i els seus ajudants».

Els palamosins han fet una notable campanya quedant-se a les portes fins i tot de fer un hipotètic play-off que finalment es va escapar després d'un fluix tram final. Les bones actuacions dels futbolistes palamosins i la possibilitat que s'hagin revaloritzat en el mercat no ha de suposar una dificultat afegida a l'hora de negociar. Així ho creu Jordi Noguer: «La dificultat per renovar-los serà la mateixa. Si tenen ofertes d'equips superiors marxaran i sinó es quedaran».

Sobre la propera temporada, el directiu palamosí espera una Tercera Divisió 2017-18 d'allò més exigent, «perquè es quedaran clubs potentsw com ho són el Terrassa i Vilafranca, mentre que els descendits Espanyol B, Hospitalet i Prat faran que la temporada sigui més forta i difícil». D'altra banda, el futbol base groc i blau ha conclòs una campanya excepcional amb l'ascens del Juvenil A a la Lliga Nacional i els títols de campió del Juvenil B, el Cadet A i el Prebenjamí A.