Girona acull des d'avui i fins diumenge el Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show, amb entrada gratuïta, activitats per a tots els públics i una cobertura mediàtica internacional al voltant del món del ciclisme. Paral·lelament es disputaran fins a una quinzena de competicions.

La primera edició europea d'aquest festival ciclista convertirà Girona en la capital europea d'aquest esport. El Sea Otter vol ser un punt de trobada per a tothom, des de la indústria ciclista, les empreses especialitzades, els clubs, les destinacions turístiques, els esportistes professionals, els ciclistes amateurs, els aficionats, les famílies, els joves i els nens.

El nucli del festival estarà ocupat pels estands de 300 de les millors marques del món del ciclisme, que mostraran els seus productes i algunes novetats de la propera temporada als visitants. També es podrà adquirir el marxandatge oficial de Sea Otter Europe. Per als que vulguin provar les bicis, les mateixes marques ofereixen una zona Test, on podran posar a prova els models que desitgin.

Al llarg de tot el cap de setmana els visitants podran passejar per les zones Expo interior i exterior del pavelló de Fontajau i gaudir de les exhibicions de BMX, Dual Slalom, Trial, Eliminator i l'espectacular Big Jump, entre d'altres. També podran participar de moltes activitats com la Festa del Pedal del GEiEG i provar la seva agilitat en els circuits de Pump Track, Pushbike i el Wood Park.

Demà es disputaran, entre d'altres, The Pirinexus 360 Challenge, la Copa Catalana de Marató Soctt BTT Taymori, la Copa Catalana Trial-Kid's Cup i la popular BTT; per a diumenge hi haurà de destacades la Copa Catalana BTT Internacional i la Festa del Pedal.