Una mica menys contundent que Pablo Machín va ser l'entrenador del Saragossa César Láinez a la conferència de premsa prèvia al partit de demà a Montilivi. El tècnic aragonès, el tercer del curs després de Luis Milla i Raül Agné, va ironitzar amb els números i els defectes del seu equip per intentar trobar la fórmula mitjançant la qual s'assegurin el punt que els donaria la permanència. «Des que vaig agafar l'equip, som capaços d'avançar-nos al marcador gairebé tots els partits. Però també som capaços que els altres ens empatin. Així que, si mirem les estadístiques, si marquem, evidentment acabarem empatant. És el que ens passa sempre», va dir.

En cap cas, Láinez va assegurar que sigui convenient apostar per un plantejament excessivament conservador contra un Girona que també necessita un punt per ascendir a Primera. «Si sortim a empatar, acabarem perdent segur», va manifestar Láinez rotundament per esvair qualsevol tipus de polèmica sobre les especulacions d'un possible pacte. Láinez va reconèixer també el temor al descens sobretot arran dels gols encaixats en l'afegit durant les últimes jornades. «Aquesta sensació general és de vertigen, però és real. Sabem que un punt ens dóna la possibilitat matemàtica de salvar una temporada que crec que ha estat, en general, desastrosa», va assegurar per després afegir que un punt a Girona «obriria les portes a temporades més bones en un futur».

El Saragossa farà demà l'últim entrenament abans de desplaçar-se a Girona amb TAV. L'expedició s'instal·larà a l'hotel Melià. Diumenge al matí, l'equip aragonès també s'exercitarà a Montilivi. Láinez va descartar incloure jugadors del filial, que la setmana passada va aconseguir l'ascens a Segona B, en la convocatòria per Girona. «El camp estarà ple perquè el Girona s'hi juga pujar. Jugar amb aquesta pressió no l'han de tenir ells», destacava.