Gran partit del Peralada en el partit d´anada de les semifinals per pujar a Segona Divisió B. Els xampanyers, molt concentrat i intensos durant els 90 minuts, han anotat tres gols, que han pogut ser més, per deixar molt ben encarrilada la segona eliminatòria del play-off.

A la primera meitat, primer Ernest Forgas i després Coro han posat ja un bon marge a l´electrònic i al segon temps, després d´uns minuts de lleuger domini visitant, un gol en pròpia porteria del Conquense als últims minuts ha deixat el 3 a 0 definitiu.

Els de Conca, que han acabat amb deu jugadors, s´han vist superats en gairebé tot moment i han tingut poques arribades per intentar marcar un gol a Richi Paz.

El Peralada, que no ha encaixat cap gol en els tres partits que ha jugat de play-off, defensarà un 3 a 0 a Castella La Manxa que vist el partit d´avui sembla gairebé definitiu.