L´administració de loteria l'Anxova Milionària de l´Escala disposa dels números de la Loteria de Nadal amb les xifres que coincideixen amb les dates en què el Girona FC ha viscut els dos ascensos més importants de la seva història: el 4 de juny de 2017, el recent ascens a Primera Divisió, i el 15 de juny de 2008, dia en què es va assolir l´últim ascens a Segona A. D´aquest segon número, a més, l´administració disposa de dècims del sorteig de Loteria Nacional, que té lloc cada dijous i cada dissabte de la setmana.

L'administració ja ha reservat 600 dels 1.000 dècims de Loteria de Nadal del número 40617 de l´històric ascens a Primera Divisió i la previsió és que en qüestió de dies s´esgotin tots, tot i que fins al juliol no estaran disponibles físicament.

No és la primera vegada que l´Anxova Milionària ven loteria amb un significat especial per al club gironí. Anteriorment, ja va exhaurir els dècims del mateix número 15608 de la Loteria de Nadal. Aquell any 2008 el 15608 va ser molt demandat, i el 2016 ho va tornar a ser, exhaurint totes les participacions, han explicat. A més, l´any passat els dècims de tot l´Estat amb aquell número portaven imprès l´escut del Girona FC, seguint la col·lecció encetada per Loterías y Apuestas del Estado, que imprimeix la imatge d´un equip de Primera o de Segona als dècims cada setmana.

Des de la seva creació l´any 1986, L´Anxova Milionària ha repartit diversos premis amb La Quiniela, la BonoLoto, la Loteria Primitiva, el Gordo, l´Euromillón i la Loteria Nacional. El 2015 va fer dos números anteriors al primer premi de la Loteria Nacional, i el 2014 va repartir gairebé 14,5 milions d´euros en premis, entre ells el segon més gran de la història a les comarques gironines, 12.330.000 euros amb el Gordo de la Primitiva.