El resultat de 3 a 0 al partit d´anada dona molta confiança al Peralada per afrontar el partit d´aquesta tarda al camp del Conquense (18.30 h). Els gironins tenen un avantatge més que considerable per accedir a l´última eliminatòria del play-off d´ascens a Segona Divisió B però per fer-ho hauran d´aguantar 90 minuts més davant un rival que, amb tot a guanyar i res a perdre, sortiran per totes des del primer minut de partit.

Després de fer tot just fa set dies un dels millors partits de la temporada, l´equip dirigit per Arnau Sala vol rematar la feina a l´estadi de la Fuensanta de Conca. Un gol de l´equip xampanyer podria deixar pràcticament vista per a sentència l´eliminatòria i aquest és un dels principals objectius dels gironins. Conscients que un gol a favor ho deixarà tot pràcticament fet, també saben que el rival sortirà per totes i que tindrà els seus moments per intentar lluitar per accedir a la tercera i última ronda de la promoció d´ascens.

La principal novetat pels alt-empordanesos és la tornada a l´equip del porter Gianni, que es va perdre el partit d´anada per sanció. La resta de jugadors estan a la disposició d´Arnau Sala, a excepció de Nacho Ruiz, Draman Konaré i David Serrano, lesionats de llarga durada. En el partit d´anada, els peraladencs van jugar a una gran intensitat, que hauran d´igualar si no volen patir en excés.

El Conquense arriba al partit molt ferit pel 3 a 0 encaixat a Peralada però amb suficient motivació i recolzament com per intentar aconseguir la gesta de la remuntada, una paraula que ha ressonat aquesta setmana a Conca. Es van veure superats a l´Alt Empordà, però l´equip de José Poyatos vol fer valer el factor de la Fuensanta per aconseguir capgirar l´eliminatòria. A casa, el Conquense només ha perdut en tota la temporada i s´ha mostrat molt sòlid durant tota la temporada. A més, el camp és de grans dimensions i els locals hi estaran més ben acostumats que no pas els catalans. Tenen clar que si encaixen un gol del Peralada tindrien pràcticament impossible accedir a la final per pujar de categoria i que, a porteria visitant, han d´estar el màxim d´encertats possible per marcar, com a mínim, tres gols. Ho hauran d´intentar amb les sensibles baixes en atac d´Adibe, sancionat, i Nacho, lesionat. Tampoc podran jugar el partit pel conjunt manxec Iván Rubio, Javi López i Luiso.

Els gironins van trepitjar el terreny de joc ahir, quan van fer una suau sessió d´entrenament. Arnau Sala i els seus jugadors quedaven «sorpresos» per les grans dimensions del terreny de joc però va assegurar que «no deixarem de fer el nostre futbol», ni per les condicions de l´estadi ni pel resultat del partit d´anada. 90 minuts perquè el Peralada es planti a la final per pujar a Segona Divisió B.