Derrota intranscendent aquesta tarda del Peralada al camp del Conquense. El 3 a 0 aconseguit al partit d'anada donava molt aire al conjunt d'Arnau Sala, que ha trigat només 40 segons en deixar l'eliminatòria gairebé sentenciada. Una excel·lent assistència de Carbó a l'esquena dels centrals l'aprofitava Cesc Clotet per anotar un gol que donava molta tranquil·litat per afrontar la resta de partit.

A la primera meitat, els xampanyers les han tingut de molts colors per marxar amb un resultat més ampli al descans. Entre Forgas, Coro i Boniquet no han trobat porteria i han permès que el rival intentés el miracle a la segona meitat.

Dos gols en el primer quart d'hora del segon temps, obra de Gerica i Fran Simón, han donat esperances als manxecs, però s'han anat apagant fins que han aconseguit el tercer gol al temps afegit.