L'exdavanter argentí de l'Espanyol Martín Posse serà el substitut de Ramon Maria Calderé a la banqueta de l'Olot assumint el repte de dirigir els garrotxins en la temporada del seu retorn a Segona B. Martín Posse ha entrenat les tres últimes temporades al Pobla de Mafumet, filial del Nàstic, i aquest mateix migdia, a dos quarts de dues, serà presentat a l'estadi municipal d'Olot al costat del director esportiu Sergi Rasset i del president del club de la Garrotxa, Joan Agustí.

Calderé va complir amb l'objectiu que club i ell mateix s'havien proposat: l'ascecens. La temporada ha estat immaculada. Campions del grup català de Tercera Divisió, superant el filial de l'Sporting de Gijón en l'eliminatòria directa entre campions de grup i, sobretot, aconseguint engrescar l'afició garrotxina amb tres milers d'espectadors en el darrer partit i bones entrades al llarg de la temporada. Un cop assolit l'ascens, però, i just acabades les celebracions, Calderé i l'Olot van decidir seguir camins separats. El tècnic volia intentar entrenar a Segona A i el club optava per apostar per un altre perfil a la banqueta.

Els responsables esportius de l'Olot s'han mogut ràpid i l'escollit ha estat Martín Posse. Com a jugador, l'exdavanter argentí va passar per Vélez Sarsfield (1992-1999), Espanyol (1999-2006) i Tenerife (2003-2004, cedit per l'Espanyol). I, un cop retirat, Posse es va quedar a viure a Catalunya, on ha començat la seva trajectòria a les banquetes: Espanyol juvenil, l'Hospitalet i Pobla de Mafumet. A Olot, Martín Posse arriba acompanyat del seu ajudant, Pablo Rotchen.

L'anunci del fitxatge de Martín Posse és el tercer moviment de l'Olot des que va acabar la temporada. El primer va ser el de la retirada del capità Abel Solé, després de més de deu temporades al primer equip; i el segon el fitxatge de Jordi Masó, fins ara migcampista del Llagostera. El jugador de Fontcoberta portava sis temporades al primer equip del Llagostera i, amb només 24 anys, aportarà experiència després del seu pas per la Segona A.