El davanter portuguès Cristiano Ronaldo podria voler abandonar el Reial Madrid aquest estiu pels problemes fiscals que l'afecten a Espanya, segons informa el diari esportiu lusità 'A Bola'.

Segons el rotatiu portuguès, Cristiano, que aquest any aspira a la seva cinquena Pilota d'Or després de conquerir LaLiga Santander i la Lliga de Campions amb el conjunt blanc, està "profundament desil·lusionat" amb la situació tributària a la qual s'enfronta a Espanya, i es considera "víctima d'una persecució".

Aquest dimarts, la Secció de Delictes Econòmics de la Fiscalia Provincial de Madrid presentava una denúncia davant el Jutjat d'Instrucció Degà de Pozuelo de Alarcón contra el madridista per quatre delictes contra la Hisenda Pública comesos entre els anys 2011 i 2014 i que suposen un frau tributari de 14,7 milions d'euros.

Per tot això, el portuguès estaria pensant d'abandonar el club blanc després del període de vacances que li correspon després de disputar la Copa Confederacions amb Portugal, que tindrà lloc del 17 de juny al 2 de juliol a Rússia.

Cristiano va arribar al Reial Madrid el juny del 2009, convertint-se, en aquell moment, en el fitxatge més car de la història del futbol. En els seus vuit anys com a madridista ha conquerit dues Lligues, tres Lligues de Campions, dues Copes del Rei i dos Mundials de Clubs, entre d'altres títols.