Últim desplaçament de la temporada per un Peralada entossudit a fer història. El duel al camp del Rápido de Bouzas (18.30 h.) és la sortida més important de l'any i on els gironins voldran fer un pas important per, en una setmana, assolir l'ascens a la Segona Divisió B. El rival, entrenat per Patxi Salinas, va acabar segon al grup gallec de Tercera Divisió i després d'eliminar el Cayón i el Villa Santa Brígida, s'han plantat a l'última eliminatòria havent guanyat els quatre partits de la promoció.

El Peralada, tot i la última derrota al camp del Conquense, està fent mèrits més que suficients per acabar aconseguint el desitjat ascens. El conjunt d'Arnau Sala ha aconseguit marcar en tots els partits i aquest és el principal objectiu pel partit d'aquesta tarda. No obstant, el tècnic dels alt-empordanesos va assegurar que «sortirem a buscar la victòria», per encarrilar l'ascens que s'acabarà decidint a Peralada, un aspecte que també té a la seva ment el rival, on el seu entrenador, Patxi Salinas, va dir que «és important no encaixar cap gol i si acabem 0-0 podrem estar satisfets».

Els peraladencs van amb avió ahir a la tarda fins a Vigo amb tots els jugadors disponibles a excepció de Draman, Nacho Ruiz i Serrano, lesionats de llarga durada. Estellés, que va acabar amb molèsties l'últim partit a Conca, serà titular ja que està recuperat al cent per cent. L'estadi, d'herba artificial i de dimensions reduïdes, juntament amb el caliu d'una afició local entregada, probablement no serà beneficiós pel joc combinatiu d'un Peralada que vol encarrilar l'eliminatòria a Galícia. «El Rápido prepararà un partit físic i molt intens i hem d'estar preparats. Serà un duel amb un ritme molt alt», destacava el tècnic dels xampanyers.

L'equip de Salinas, que ja es va enfrontar com a entrenador amb Arnau Sala, quan estava al Sant Andreu i el gironí a l'Olot, disposa de Pablo Carnero com el futbolista més perillós, autor de 15 gols a la temporada regular. A Vigo es parla d'una «eliminatòria molt dura» però són conscients que gran part de les seves opcions per pujar passen pel partit d'aquesta tarda. Salinas té a la seva disposició tota la plantilla i vol seguir amb un camí perfecte, i sense encaixar cap gol, en aquest play-off.