L'Augi Sarrià va aconseguir ahir superar l'handbol Sabadell (31-39) en la seva semifinal de la Copa Catalana Gonzalo Usero i jugarà la final contra el Sant Esteve Sesrovires, que va superar la Coope Sant Boi (32-21). Precisament el Sant Esteve és l'equip que defensa el títol. La final es juga aquest migdia (13.00 h) al pavelló La Draga, de Banyoles.El Sarrià va portar el ritme del partit i va trobar en l'encert de Pere Arnau i de Palomeras, amb nou gols cadascú, la manera de perforar la porteria dels vallesans, que van tenir en Renom al seu home més encertat, amb onze dianes. Els gironins van arribar al descans amb un avantatge de set gols (17-24) que van saber administrar molt bé durant la segona part, amb la qual cosa van aconseguir fer-se amb la victòria i la possibilitat de desbancar el Sant Esteve Sesrovires del títol d'aquest torneig.De la seva banda, els del Baix Llobregat s'enfrontaren amb la Coope de Sant Boi. El partit va ser més igualat a la primera part, amb un ajustat 15-13 al descans, però a la segona, el Sant Esteve va saber imposar-se i va acabar superant la Coope per 32-21. El balanç aquesta temporada entre els dos equips és favorable als gironins, ja que es van imposar en els dos partits de lliga (27-24 i 22-24).

Paral·lelament a aquesta Copa Catalana, també es juguen a Sarrià de Ter els Top4 infantil i cadet de 1a Catalana. Pel que a als infantils, en les semifinals els locals van aconseguir desfer-se de Les Franqueses i jugaran la final davant el Cardedeu, que va superar en la seva semifinal al Sant Andreu. Els cadets també van aconseguir l'accés a la final i, com el primer equip, es jugaran el títol amb el Sant Esteve. El Sarrià va aconseguir passar a la final després de guanyar La Roca (29-20), mentre que el Sant Esteve hi arriba superant el Martorell (37-33).