La Jonquera ha començat a planificar amb força la propera temporada, tot i que no sabrà en quina categoria competirà fins diumenge. Si el Peralada puja, es mantindrà a Tercera, evitant l'efecte dels descensos compensats. En cas contrari, haurà de militar a Primera Catalana. Ahir el club empordanès va oficialitzar el nom del nou entrenador: Miquel Àngel Muñoz, que rellevarà Enzo Galli.

Muñoz ha donat el «sí» a l'espera del que passi diumenge a Peralada. Tècnic experimentat i de passat principalment al Girona FC, on va dirigir durant tres temporades el juvenil de Divisió d'Honor, el filial a Primera Catalana i va ser segon entrenador del primer equip, a Segona A, amb Ricardo Rodríguez. Aquests darrers anys havia estat al Farners.

Miquel Àngel Muñoz aterrara a La Jonquera amb el seu equip, vindrà acompanyat d'un segon, preparador físic, entrenador de porters i scouting. Per altra banda el club ha donat la baixa a Toni Montero, Joan Pujol i Ivan Ruíz. La secretaria tècnica treballa per anunciar nous reforços en breu.