El Peralada continuarà la temporada que ve a Tercera Divisió després que aquesta tarda se li hagi escapat la possibilitat de pujar a Segona B en un dramàtic partit contra el Rápido de Bouzas (2-2). Els d'Arnau Sala han tingut l'ascens a la mà quan han capgirat el 0-1 inicial de Carnero (m. 34) gràcies a les dianes de Boniquet (m. 35) i Corominas (m. 52).

Tot i això, el Rápido ha aconseguit igualar de nou el marcador (m. 61) mitjançant Diz. Amb el 2-2 el Peralada s'ha bolcat a l'atac amb accions per les bandes i entre línies sense sort ni punteria. Els centrals Vallho i Estellés han acabat de davanters centres i han gaudit de dues claríssimes ocasions per a desnivellar el marcador en el temps afegit.

El porter visitant ho ha impedit i amb el xiulet final de l'àrbitre, que s'ha empassat un clar penal a Javi Sánchez a la segona part, la decepció s'ha apoderat del Municipal.

El no ascens del Peralada comporta un seguit de moviments en categories inferiors per culpa dels descensos compensats. Així, La Jonquera cau a Primera Catalana i el Girona B ho fa a Segona Catalana. Al mateix temps, el Cornellà de Terri baixa a Tercera Catalana i el Sant Privat d'en Bas a Quarta.