Albert Quintanas jugarà aquesta propera temporada al Palamós, tal i com va anunciar ahir el club del Baix Empordà a mitja tarda a través del seu compte oficial al Twitter. Quintanas, forjat a les categories inferiors del Girona i present en alguna convocatòria del primer equip a Segona A, també ha militat al Santboià i a l'Olot. La seva arribada comporta que el Palamós hagi decidit donar la baixa als dos porters de la primera plantilla, Aleix Manzano i Marc Solé. Aquest últim reforçarà el Guíxols.

La intenció del club és que Quintanas sigui el porter titular a Tercera i que la seva competència directa siguin els dos porters del juvenil de Lliga Nacional. En un principi, la idea és que cada setmana un dels dos vagi convocat amb el primer equip i que es vagin alternant amb el pas de les jornades.

Interessa Botxi

Boran Minic, conegut futbolísticament com a Botxi, és a l'agenda del Palamós. El defensa central, amb passat a La Jonquera, anunciava la setmana passada a través de les xarxes socials que abandonava el club fronterer. Segons informava ahir l'Empordà, hi ha moltes opcions que el seu proper destí sigui el Palamós. Allà es retrobaria amb Marc Vilà. Botxi també ha defensat els colors del Peralada i l'Escala.

De la seva banda, Marc Serramitja sembla tenir un peu fora del club. La seva baixa encara no està confirmada, però és bastant difícil que el migcampista continuï. Serramitja, amb experiència a diversos equips, va fitxar pel Palamós l'estiu passat i hi ha militat una temporada.