El Llagostera es va assegurar ahir un reforç de luxe per a la seva línia defensiva amb la incorporació del central Lucas Viale, de 32 anys, provinent del Sabadell. El nou futbolista blaugrana aportarà experiència i contundència. És un autèntic clàssic de la categoria, després d´haver defensat els colors del Sant Andreu, l´Hospitalet, el Nàstic, l´Atlètic Balears i l´Osasuna B, entre d´altres. Viale, nascut a Córdoba (Argentina), ha firmat per dues temporades amb l´equip que aquest any dirigirà des de la banqueta Òscar Álvarez.

Viale mesura 1,82 metres i pesa 77 quilos. La temporada passada va disputar 27 partits (26 com a titular) a Segona B amb el Sabadell, club on ha militat els dos darrers anys. Ara canviarà les grans dimensions i la gespa natural de la Nova Creu Alta per les mides reduïdes i de gespa artificial del Municipal de Llagostera, l´estadi que tornarà a acollir els partits del Llagostera després de tres anys d´exili a Palamós.

Aquest és el setè fitxatge que tanca el Llagostera aquest estiu. Abans havien arribat els porters Òscar (Osca), Flere (Damm) i Marcos (Cornellà), els defenses Ayala (Palamós) i Mateu (Júpiter) i el davanter Moha (Figueres). Qui pot ampliar avui mateix aquesta nòmina de reforços és Carbó (Peralada), que la temporada passada va arribar a debutar amb el Girona a Segona divisió A.

El Llagostera va obrir la pretemporada dilluns amb el primer entrenament al camp Municipal. L´equip d´Òscar Álvarez disputarà el primer partit amistós el 26 de juliol, a l´Estartit, enfrontant-se al Figueres, de Tercera Divisió, que dirigeix Narcís Pèlach, Chicho.