El iot de Cristiano Ronaldo, davanter portuguès del Reial Madrid, va ser abordat ahir per tres agents de l'Agència Tributària Duanera mentre el futbolista descansava en la recta final de les seves vacances d'estiu, acompanyat de la seva família, segons va revelar el web de la revista Hola.

A punt de tornar a Madrid per incorporar-se a la disciplina del primer equip de Zinedine Zidane, que ahir va arribar a Los Angeles per preparar la pretemporada, Cristiano es va trobar amb la visita sorpresa d'agents de l'Agència Tributària, que van inspeccionar l'embarcació.

La inspecció al iot llogat per Cristiano (a raó de 45.000 euros la setmana) es va produir, segons la citada revista, després de tornar Cristiano i la seva companya, Georgina Rodríguez i la resta de la seva família i amics, de dinar en un restaurant de Formentera.

La inspecció del iot llogat per Cristiano Ronaldo a Balears per part de tres agents de l'Agència Tributària Duanera forma part d'un control rutinari d'embarcacions i no afecta els usuaris. Segons fonts d´Hisenda, aquest tipus de controls és habitual a les illes Balears, i en el cas d´ahir no va anar dirigit ni a Cristiano Ronaldo ni al seu entorn. L'objectiu de la inspecció està relacionat amb l'impost de matriculacions de les empreses de xàrter.

El iot de Cristiano Ronaldo, davanter portuguès del Reial Madrid, va ser abordat per tres agents de l'Agència Tributària Duanera mentre el futbolista descansava en les seves vacances d'estiu, acompanyat de la seva família. El jugador en tot moment es va mostrar tranquil.