El primer gol a terres finlandeses de Sergi Arimany va ser de traca i mocador, d'aquells que no s'obliden fàcilment. Diumenge passat el davanter centre gironí va jugar els primers 30 minuts amb la samarreta del seu nou equip, el Seinäjoki de Finlàndia, i va contribuir amb un gol de bandera a la victòria del seu conjunt. Arimany va recollir una pilota a la banda esquerra i després d'una cavalcada es va plantar a l'interior de l'àrea, allà va deixar clavat un defensa amb una bicicleta i aleshores va etzibar un xut sec, inesperat per al seu marcador, que va entrar per tot l'escaire esquerre de la porteria rival. El primer gol d'Arimany a la Lliga Finlandesa significava el 0-2 davant el Jyväskyla i arribava en un moment determinant, al minut 84.

El garrotxí va entrar al terreny de joc al minut 61 substituint, precisament, l'autor del 0 a 1, Mboma. Una aventura que va començar a Àustria, Alemanya i ara, Finlàndia. El davanter garrotxí Sergi Arimany va deixar el Palamós i les terres gironines al final de la temporada 2014-2015 i des d'aleshores no ha parat de voltar per conèixer món i noves lligues de futbol, algunes d'elles a un munt de quilòmetres de distància com l'última que coneixerà en breu, la d'un país fred com Finlàndia. La temporada 2014-15 i a Tercera Divisió, Sergi Arimany va fer oblidar ràpidament l'anterior golejador dels palamosins, Javi Revert, i a còpia de gols es va guanyar l'estima de l'afició groc-i-blava amb una gens menyspreable xifra de 17 gols, a només 4 del pitxitxi Santi Triguero, del Vilafranca (21 dianes). Arimany, que complia dues temporades a les files del degà, decidia posar el punt i final a la seva trajectòria al Nou Estadi de Palamós i ampliar un currículum d'equips que l'han portat des del juvenil del Girona, Llagostera, Olot, Formentera i La Jonquera. Des del seu adeu a la disciplina del Palamós, el davanter olotí, ha provat aventures lluny de la demarcació gironina per jugar al Kapfenberg austríac, a l'Energie Cottbus alemany i fa poques setmanes s'ha compromès amb l'SJK Seinäjoki finlandès.

Tot plegat, amb una petita pausa per jugar la segona volta de l'última temporada amb el Leioa basc, de la Segona Divisió B. Sergi Arimany, de 27 anys, milita en un club de recent creació (2007) i ho fa a la Veikkausliiga, la Lliga més important de Finlàndia, una competició que ja sap com les gasta el gironí.