La plantilla del FC Barcelona va arribar ahir a Nova York, on van començar l´estada als Estats Units, que servirà, a banda de seguir preparant-se en el terreny esportiu, per fer un munt de visites i negocis per millorar les relacions institucionals i l´economia del club. Tot i que l´equip ja va fer un primer entrenament i la matinada de demà dissabte a diumenge disputen el primer amistós contra el Juventus, l´actualitat del club està al voltant del davanter brasiler Neymar.

El jugador, concentrat amb la resta dels seus companys, podria estar més a prop que mai de marxar aquest mateix estiu de Barcelona en destinació París, on el PSG i els seus milions facilitarien el traspàs, pagant ni més ni menys que 222 milions d´euros, la clàusula de recissió de Neymar. Al club no s´ho volen ni creure però tant la premsa esportiva de Barcelona, Brasil i París asseguren que el traspàs de Neymar al PSG es podria desencallar un cop el Barça acabi la gira. Anit, tant Catalunya Ràdio com RAC-1 donaven la sortida del brasiler com a molt propera.

Del tema en va parlar ahir mateix des de Nova York el president, Josep Maria Bartomeu, que va deixar clar en una entrevista a Associated Press que el davanter brasiler del Barça «no està en venda». De tota manera, l´acord Neymar-PSG està gairebé fet, i els francesos en pagaran la rescissió.