Encara amb l'enrenou del futur de Neymar com a principal tema de conversació, el Barça, després de tres dies d'entrenaments a les instal·lacions del New York Red Bulls, disputa aquesta mitjanit (00 h., Esport3) el primer amistós de la pretemporada. Serà contra el Juventus, equip que va eliminar el conjunt blaugrana en la passada edició de la lliga de campions i que també disputa aquesta International Champions Cup. Aquesta prestigiosa competició estiuenca portarà el Barça a disputar dos amistosos més als Estats Units, contra el Manchester United i el Reial Madrid.

El primer, però, els porta a enfrontar-se al seu botxí a Europa la temporada passada, un conjunt que s'ha reforçat amb homes com Douglas Costa o De Sciglio. Serà una primera prova de foc per a Ernesto Valverde i els seus jugadors, que s'estrenaran en pretemporada. Serà un partit que servirà per veure les primeres idees que vol transmetre el nou tècnic als seus futbolistes.

El partit arriba immers en la polèmica pel futur de Neymar, que segueix sense pronunciar-se i això alimenta les notícies que el situen més a prop de París que mai. D'altra banda, el club segueix aprofitant el viatge per fer actes constitucionals i mirar d'aconseguir nous patrocinadors.