El Barça va dedicar el dia ahir als Estats Units a un entrenament de recuperació a les instal·lacions del Red Bull Arena (Nova Jersey), després de la victòria de dissabte a la matinada contra el Juventus (2-1), en la qual Neymar va ser el gran protagonista dins i fora del camp. La música de fons que acompanya aquesta estada del Barcelona amb el cas Neymar no ha deixat d'escoltar-se, i més quan el pare del futbolista va ser al camp veient el partit i els dos gols del seu fill, i després va acabar tornant cap a l'hotel en l'autocar dels directius blaugrana. En aquell moments semblava que la continuïat de Neymar al Barça estava prou ben encarrilada. El jugador estava decidit a seguir, algunes fonts explivaven que després d'haver parlat del tema amb Messi i Luis Suárez, però la trobada entre el seu pare i els directius blaugrana de després del partit no hauria reforçat aquesta idea. Fins al punt que ara Neymar sembla que tornar a estar més a prop de marxar-se que no de quedar-se.

Així doncs, segons diferents mitjans de Barça, els suposats contactes entre la família Neymar i la directiva barcelonista haurien donat un gir important, per la qual cosa la tranquil·litat mostrada aquests últims dies per part del club, i manifestada pel president Josep Maria Bartomeu, ha perdut consistència al voltant de seguir comptant amb els serveis del jugador, cada vegada més a prop del PSG francès. A la nit, l'edició digital del diari Sport assegurava que el contracte entre Neymar i el PSG ja estava redactat i que, en els propers dies, arribaria la firma que deixaria el Barça sense el davanter brasiler, però amb 222 milions d'euros a canvi.

El tuit de Gerard Piqué

I, ahir a la nit, mentre des del club blaugrana i el seu entorn hi havia un marcat pessimisme al voltant de la situació de Neymar, Gerard Piqué va penjar a Instagram una foto seva amb el brasiler i la frase: «Es queda». Ni l'entorn de Neymar, ni el club van confirmar el comentari de Piqué, bon amic del brasiler.