El lateral blaugrana Jordi Alba va dir ahir a Nova Jersey que el seu company Neymar «segueix sent jugador del Barça fins que no es digui el contrari», sumant-se a la línia de les declaracions que apareixen des del vestidor blaugrana sobre el futur del brasiler. La continuïtat de Neymar al club segueix sent una incògnita des de fa setmanes, des que va aparèixer l'interès del PSG francès per pagar la clàusula de rescissió de contracte del brasiler (222 milions d'euros), i que s'alimenta amb els rumors que apareixen en els mitjans, i que s'incrementa amb el silenci del jugador i del seu pare.

Al vestidor blaugrana s'ha llançat un missatge que sembla inequívoc i que Jordi Alba va recollir abans del l'entrenament al matí a Nova Jersey. «Neymar està molt tranquil. És veritat que s'està parlant molt d'aquest tema, però dins del vestidor hi ha molta tranquil·litat. Està molt content aquí i és feliç», va apuntar el jugador. Respecte la foto que el central Gerard Piqué va penjar al seu compte a les xarxes socials al costat de Neymar, en la qual va escriure «es queda», Alba, al ser preguntat si aquesta era una posició consolidada dins del vestidor, va dir que «caldrà preguntar-li a Piqué per aquestes declaracions. Jo no he parlat gens amb Neymar d'aquest tema. Surten moltes coses, com tantes altres. Sobre aquesta foto caldrà preguntar-li a ell». «No sé el que han parlat. No sé si és una broma. No crec que ho sigui, espero que no», va afegir el jugador barcelonista sobre el missatge de Piqué en el seu compte a les xarxes socials.

D'altra banda, Jordi Alba va desitjar que Neymar estigui «molts anys més» al Barça, perquè al seu entendre «estem parlant d'un dels millors jugadors del món, i és normal que s'armi tot aquest enrenou».

Els jugadors del Barcelona es van exercitar en un dia plujós a Nova Jersey, a les instal·lacions del Red Bull Arena Training Center, on van participar tots els disponibles excepte el porter Adrià Ortolà, que patia molèsties estomacals. Després del partit del cap de setmana contra el Juventus, l'equip d'Ernesto Valverde jugarà contra el Manchester United dimecres al Fedexfield de Washington.

Precisament el conjunt anglès, dirigit per Jose Mourinho, va jugar ahir davant el Reial Madrid, un partit que va acabar amb empat a un gol i en què els britànics es van emportar la victòria als penals. Els de Zidane van oferir una bona versió jugant amb jugadors del filial i del juvenil a la segona meitat.