Marc Gasol, jugador del Memphis Grizzlies de l'NBA i ex de l'Akasvayu Girona, va pujar un muntatge fotogràfic al seu perfil de Twitter en què mostra el seu canvi físic dels darrers 15 anys. El tuit ja ha aconseguit més de 1.700 retuits i més de 6.500 likes.

En el muntatge es pot veure un Marc Gasol amb 16 anys quan jugava al Lausanne Collegiate School i una imatge actual on es veu clarament el canvi radical pel que fa al seu aspecte físic.

Els germans Gasol van crear l'any 2014 la Gasol Foundation, que té com a principal missió la prevenció de l'obesitat infantil a través de la promoció de l'esport i l'activitat física, l'alimentació saludables, les hores i la qualitat del descans i el benestar emocional dels nens i nenes i les seves famílies.

Aquest any, en el campus d'estiu per a joves que impulsa Marc Gasol s'ha fet especial incidència en la necessitat de conscienciar jugadors i tècnics sobre la importància de seguir unes pautes d'hàbits saludables en la pràctica esportiva. A partir de la temporada que ve, l'Escola Bàsquet Girona Marc Gasol disposarà d'un programa de seguiment en la part nutricional impulsat per la Gasol Foundation.