El Llagostera va contractar ahir els serveis del davanter aragonès Toni Gabarré. És el segon fitxatge d'aquesta setmana després de l'anunciat dimecres passat , el del defensa Esteban Muñoz. Gabarré, de 27 anys, arriba al conjunt gironí després del seu pas per l'Ebre, equip al qual hi ha estat les dues últimes temporades. «És un davanter de referència, que va molt bé al cosa a cos i un perfil de jugador que no teníem. Juga molt bé d'esquena i també va molt bé en el futbol aeri», va recalcar de la nova incorporació Oriol Alsina, director esportiu del Llagostera.

L'any passat, el futbolista d'Osca va jugar gairebé tots els partits de lliga de Segona Divisió B, 36, anotant una gens menyspreable xifra de 10 gols, un dels quals, precisament, contra el seu nou equip, el Llagostera. Abans de jugar a les files del conjunt aragonès, Toni Gabarré també va militar a la categoria amb el Saragossa B i amb l'Alcoià, tots dos a la mateixa temporada, la 2014-2015. La sortida del davanter de l'Ebre va ser polèmica, després que ell mateix, a les seves xarxes socials, aclarís el perquè el club va fer un comunicat on deia que li retiraven l'oferta de renovació per «l'actitud del futbolista de no voler firmar». El nou jugador del Llagostera va dir que simplement estaven «valorant amb la família i els agents» totes les propostes, en cap cas menyspreant la proposta de renovació de l'equip aragonès.

Plantilla quasi enllestida

Tretze són les noves incorporacions que han arribat al Llagostera i, comptant els set futbolistes que segueixen respecte a l'any passat, Òscar Álvarez treballa amb 20 jugadors de la primera plantilla per afrontar la temporada. «Ens falta un home que pugui jugar per banda però que sigui una mica més polivalent, amb capacitats d'anar cap a dins. També algun sub 23 i deixarem una fitxa lliure pel que pugui passar», assegurava Alsina.

El d'Arenys destaca que «estem fent un gran i il·lusionant projecte» per aquesta temporada i que va veure l'equip «amb molta intensitat i molt bones sensacions» en el primer amistós, dimecres, contra el Figueres. Encara queda feina per fer als despatxos i, avui, el club podria anunciar l'arribada d'un altre futbolista.