Neymar, l'encara avui punta brasiler del Barça, va tornar a ser ahir notícia després que el Daily Mail publiqués una imatges de l'entrenament que el Barcelona va fer a Miami i en el qual abandona molt enfadat la sessió, després de gairebé arribar a les mans amb el seu company Nélson Semedo. Un capítol més del serial d'aquest estiu, que pot acabar portant el futbolista al PSG, club disposat a abonar els 222 milions de la seva clàusula de rescissió. De moment Neymar no es pronuncia sobre el seu futur (hores després de l'incident va anar a un acte publicitari de Nike a Miami, sense parlar de la seva possible sortida del club blaugrana). I, per postres, el seu comportament enrareix l'ambient al vestidor.

De moment està previst que dilluns que ve viatgi a Xangai (Xina), com estava previst, per assistir a un compromís promocional que té signat el club català. Fonts de l'entitat blaugrana van desmentir que el jugador hagi decidit cancel·lar el viatge i que hagi suspès un altre acte promocional que tenia previst amb un operador turístic asiàtic.

Aquest segon acte, en el qual suposadament havia de reunir-se, en un luxós hotel de Xangai, amb un grup d'aficionats, va ser cancel·lat pels organitzadors, al·legant que Neymar no podia assistir-hi en estar ocupat negociant un traspàs, en teoria al PSG.

Però, segons el FC Barcelona, Neymar no s'havia compromès a assistir a cap altre acte que no fos el que el club té programat amb la marca de roba Replay, fruit de l'acord de patrocini que va signar fa quatre anys amb les empresa italiana Fashion Box.

Així doncs, com estava previst, el davanter del Barça viatjarà a Xangai per assistir a l'acte promocional amb Replay, dilluns que ve, directament des de Miami, on el conjunt blaugrana ha fet la seva última parada en la gira americana, que aquesta matinada acomiadarà amb un partit amistós contra el Reial Madrid (01:30, TV3). Es tracta d'un partit amistós de pretemporada, però per a alguns a Miami és el més gran esdeveniment esportiu que ha acollit una ciutat en la qual s'han disputat deu Súper Bowls, cinc finals de l'NBA i dues Sèries Mundials de beisbol. Els dos equips es tornaran a enfrontar a la Supercopa.