El conjunt palamosí ha eliminat a l'Olot a la primera ronda de la Copa Catalunya, gràcies a una diana a l'inici i una altra al final del partit. Ben aviat el Palamós ha creat perill i ha trobat el gol. Si al minut 5 Litus avisava amb un xut que tocava al pal, un minut després, David Cano ha enviat la pilota al fons de la xarxa rematant un servei de cantonada.

Després d'aquest fort inici local, l'Olot ha intentat reaccionar sobretot a través d'Alfredo, molt incisiu per banda i que ha vist com Quintanas li aturava una bona ocasió. El porter palamosí, ex de l'Olot, ha tingut una actuació de mèrit durant el partit i encara abans del descans ha evitat l'empat de Marc Mas.

A la segona meitat, la seguretat defensiva del degà ha evitat l'empenta de l'Olot per igualar el partit. L'entrada d'homes com Pedro Del Campo o Guzmán han donat més empenta a l'atac visitant però no han aconseguit materialitzar cap ocasió. El Palamós, per la seva part, ha tingut també les seves ocasions per tancar definitivament el partit, com en una rematada de Bonaventura que ha rebutjat el porter Ginard.

A dos minuts pel final del partit, Marc Bonaventura ha certificat la victòria del conjunt palamosí amb un gran gol de vaselina. En la segona eliminatòria de la Copa Catalunya el Palamós rebrà, el proper cap de setmana a casa, la visita de l'Espanyol B.

Derrota de la Jonquera davant l'Espanyol B

Per la seva banda, l'equip jonquerenc no ha pogut superar ronda a la Copa Catalunya després de perdre contra l'Espanyol B (1-2), que serà el rival del Palamós a la segona ronda. El conjunt blanc-i-blau ha dominat la pilota en quasi bé totes les fases de partit mentre La Jonquera preferia un joc més directe.

Davant la paciència del rival al primer temps per arribar a porteria gironina, Mamau ha aprofitat un servei de cantonada, a la mitja hora de joc, per avançar La Jonquera al marcador. Aquest ha estat el resultat al descans però, al segon temps, el conjunt espanyolista ha aconseguit donar la volta al marcador gràcies a les dianes de Cristo i de Bermejo, aquest últim al minut 60 de partit.