El Palamós, amb un gol a l'inici i un altre al final del partit, va derrotar a l'Olot a la primera ronda de la Copa Catalunya, en un bon partit de l'equip de Vicenç Fernández davant la seva afició.

En els primers minuts del duel, va ser el degà l'equip que va mostrar més insistència i va generar perill. Als cinc minuts avisava Litus, en una clara ocasió que acabava amb la pilota al pal. Era el preludi del primer gol del partit. Just un minut després, el central David Cano rematava al fons de la xarxa una pilota que venia servida des del córner.

Buscava reaccionar l'Olot, que disputava el tercer partit de la setmana després de jugar contra l'Espanyol i el Nàstic de Tarragona. El jove extrem Alfredo era el jugador més incisiu del conjunt de Martín Posse. Va tenir a les seves botes l'opció d'empatar, encara abans de la mitja hora de joc, però es va trobar amb Quintanas, el porter del Palamós, ex de l'Olot, que va evitar l'empat. Els olotins volien fer-se amb el control del partit però els palamosins es mostraven molt ben situats sobre el terreny de joc i van tenir també la opció d'ampliar el marcador. Medina, en una ocasió molt clara, va rematar desviat al minut 35.

Els porters serien protagonistes en el tram final de la primera meitat. D'una banda, Ginard evitava el segon gol del conjunt de Vicenç Fernández a xut de Sergio Garcia i just abans del descans, Quintanas aturava amb dificultats una bona rematada de Marc Mas.

A la segona meitat, la seguretat defensiva del Palamós evitava que els atacs de l'equip de Martín Posse acabessin amb bon resultat per als interessos dels olotins. L'Olot era lleugerament superior i donava entrada a Pedro i Guzmán per fer més mal per les bandes, tot i que no aconseguien trobar el desitjat gol de l'empat. També va tenir les seves oportunitats per sentenciar el partit el Palamós, com en una rematada del davanter Bonaventura que desviava a córner el porter balear Ginard.

En els últims minuts i amb l'Olot bolcat en atac, Bonaventura va anotar el segon amb una precisa vaselina que va certificar la victòria del degà i la classificació per a la segona eliminatòria de la Copa Catalunya, que jugaran el proper cap de setmana, a casa, davant l'Espanyol B, botxí de La Jonquera.