El jugador del Barça Neymar va arribar a la Xina per participar en diversos compromisos publicitaris, enmig dels rumors de la seva possible marxa al París Saint Germain. No es coneixen gaires detalls sobre l'agenda del davanter a Xangai ni de quantes hores o dies estarà al país però podria ser poc temps, ja que els rumors sobre el seu imminent fitxatge per l'equip francès són cada vegada més grans.

Segons va assegurar ahir el diari qatarià Al-Watan, el fitxatge ja estaria tancat i el brasiler arribaria a Doha «en les pròximes hores» per passar el reconeixement mèdic. No obstant això, l'empresa dels Neymar, N&N, va desmentir aquestes informacions i va assegurar que el futbolista tornaria directament a Barcelona després de complir amb els seus actes a la ciutat xinesa. Sigui com sigui l'afer Neymar sembla que està arribant a la seva fi. El seu fitxatge pel PSG, on passarà a cobrar el doble del que suma al conjunt blaugrana, 30 milions d'euros nets, podria només estar pendent de la seva oficialització.

En el marc dels rumors sobre la sortida de Neymar, la UEFA va anunciar ahir que, encara que no rebi cap denúncia per part del Barça, analitzarà detingudament el traspàs del davanter per tenir la certesa «que es respecten les regles del joc net financer». Encara que de moment són rumors, s'ha parlat que el fitxatge de Neymar podria estudiar una desmesurada xifra de 222 milions, convertint-lo en el més car de la història.