L'any 2015 va decidir marxar de terres gironines i fer cap al centre d'Europa amb l'objectiu d'assolir els seus objectius, tant professionals com esportius. Actualment treballa en allò que l'apassiona, el món del cavall i ho fa en els quadres Gestüt Sprehe, una de les millors del país. A més a més, esportivament, la progressió de la jove palamosina ha anat in crescendo, si l'any 2013 amb el cavall Don Primus es va penjar la medalla d'or, i va assolir així el Campionat de Catalunya, ara l'immediat repte de Judit Sardà és més ambiciós.

L'amazona palamosina Judit Sardà s'ha classificat per participar en el Campionat d'Alemanya de doma clàssica. Sardà ha guanyat recentment una prova muntant el cavall Cap Amour, que li ha donat el passaport per a l'estatal alemany.

Fa uns dies, Judit Sardà va competir al Dressur Festival Wintermhüle, a prop de Frankfurt, una de les proves classificatòries per al Campionat d'Alemanya. Sardà hi va presentar el cavall Cap Amour, un semental de cinc anys amb el qual va acabar guanyant la prova, imposant-se a genets de reconeguda categoria. Amb aquesta victòria, la palamosina es classifica per a l'anomenat Bundeschampionate, que es farà al setembre.

Amb només 25 anys, Judit Sardà ja té una llarga trajectòria en el món de la doma clàssica. Va començar a muntar als 5 anys i va entrenar en diverses escoles d'equitació de la demarcació de Girona, i va participar en diferents concursos de doma clàssica. El primer salt qualitatiu el va donar als 16 anys quan la van seleccionar per accedir a la prestigiosa Real Maestranza de Caballería de Ronda. L'any 2013 es va proclamar campiona de Catalunya de doma clàssica amb el poltre Primus i, dos anys més tard, va decidir instal·lar-se a Alemanya.