L'Espanyol va empatar el quart amistós de la pretemporada, contra el Twente holandès (0-0), un assaig condicionat per la suspensió, durant deu minuts, del duel per part de l'àrbitre després que els futbolistes blanc-i-blaus s'hi encaressin per l'expulsió de Piatti, al 60. Al marge de l'actuació del col·legiat Bas Nijhuis, els de Quique Sánchez Flores van mostrar dues cares. A la primera part no van gaudir d'ocasions de gol. A la segona, en canvi, es va veure la millor versió del davanter brasiler Leo Baptistão, sense que això servís per superar als holandesos. L'expulsió de Piatti i l'intent de suspensió no va evitar que el jove porter Adrià López mostrés bones maneres.

D'altra banda el club va fer oficial finalment, el trasàs de Felipe Caicedo al Lazio. El davanter equatorià jugarà doncs al Calcio gràcies al traspàs de vora dos milions que ha pagat el conjunt romà. El Girona havia negociat sense èxit amb l'Espanyol la cessió del davanter.