El nou Llagostera d'Òscar Álvarez continua posant-se a punt per a l'exigent temporada que l'espera i ahir va aconseguir la tercera victòria en tres partits que confirma les bones sensacions que està oferint l'equip. Un solitari gol de Manu Gavilán poc abans de la mitja part va ser suficient per imposar-se a l'Olímpic al Terrassa (0-1). El triomf s'afegeix als anteriors davant el Júpiter (1-2) de la Copa Catalunya i contra el Figueres (0-3) a L'Estartit.

La forta sacsejada que ha fet el Llagostera a la seva plantilla en la temporada del retorn al Municipal després de tres cursos a Palamós comporta òbviament una feina d'acoblament i coneixença dels nous jugadors. La intenció del conjunt gironí és anar per feina i fer que aquest temps, que tots els equips necessiten, sigui el més curt possible. Així, la feina dels entrenaments s'està veient reflectida als amistosos. Ahir a Terrassa, els d'Òscar Álvarez van fer un partit molt pràctic amb bones arribades a la primera part de la mà de Moha i Gavilán. El porter egarenc Vives es va encarregar d'evitar que els gironins estrenessin el marcador. Ja sense Vives al camp, lesionat, el Llagostera va aconseguir marcar l'únic gol del capvespre. Va ser Manu Gavilán, que va robar la cartera a Valls i va superar Zapico amb una precisa rematada.

A la segona part, Álvarez va moure i molt la banqueta i va donar minuts a Mario, del filial, així com als juvenils Abel, una de les bones notícies de la pretemporada, i Marc. El marcador ja no es va moure malgrat alguns intents del conjunt local ben resolts per la defensa i Marcos.

El proper compromís de pretemporada del Llagostera serà diumenge contra el Cornellà després que ahir el club anunciés que se suspenia el duel davant l'Espanyol B. Mentrestant el director esportiu del club, Oriol Alsina, continua treballant per acabar de perfilar la plantilla i és a l'espera de trobar algun efectiu més en atac. D'altra banda tampoc es podria descartar que es produís alguna altra sortida en els propers dies d'algun jugador amb qui s'arribés a un acord per a la rescissió.