Keisha Hampton no va jugar el darrer partit de Chicago Sky, que va acabar en derrota contra New York (86-82), per una lesió al genoll esquerre, segons van fer públic des de la franquícia d'Illinois, en una notícia que ha caigut com una gerra d'aigua freda a l'Spar Citylift Girona.

El club gironí va fitxar Hampton com a una de les peces clau de la seva plantilla per a la nova temporada. Les primeres notícies que arribaven des de Chicago parlaven d'un «trencament de lligaments encreuats» però, tot i que exàmens mèdics posteriors semblen descartar una lesió tan greu com seria el cas, a Fontajau temen haver perdut Hampton per començar la temporada europea aquest proper mes de setembre. Una preocupació que s'agreuja perquè trobar una substituta del perfil de Keisha Hampton, una alera alta que aporti molts punts i pugui ajudar en el joc interior, és molt complicat. Les poques jugadores d'aquest perfil de bon nivell ja tenen equip o, per contra, són massa cares per a l'economia de l'Uni i abordar un possible fitxatge d'una alera d'aquest nivell serià quasibé impossible.

Formada la Universitat de De Paull, Hampton no va aconseguir fer-se un lloc a la WNBA de sortida però s'ha treballat una carrera a França, Alemanya i Israel que li ha acabat obrint les portes de la lliga professional nord-americana els dos últims estius. La temporada 2014-2015 va ser la màxima anotadora de la segona divisió francesa amb el Dunkerque, amb vint-i-dos punts de mitjana per partit en una competició on, curiosament, la tercera (Shante Evans amb el Pays d'Aix) i la cinquena (Mendy amb l'Avenir) també han fitxat aquest estiu per l'Uni.

La temporada següent, la 2015-2016, Keisha Hampton fitxa pel Bnot Hertzeliya, equip de la primera divisió d'Israel, on es va enfilar fins als divuit punts de mitjana amb un rendiment que li obre les portes de la WNBA amb Minnesota Lynx. Als Estats Units va aconseguir 13 punts en el millor partit que va disputar . La passada temporada, Keisha Hampton va tornar al Bnot Hertzeliya on, amb dinou punts i vuit rebots per partit, va ser una de les jugadores més destacades de la lliga. Enguany ha fitxat per l'Uni, que seguirà molt pendent del seu genoll.