Farners i Palamós se segueixen preparant per a la temporada oficial, els colomencs competint a Primera Catalana i els palamosins a Tercera Divisió, i ahir van signar un empat en el Torneig de la Selva, que va acabar guanyant el conjunt local a la tanda de penals (5-4).

El degà, que avui juga contra l'Espanyol B, venia de fer bons partits i segueix agafant un bon ritme de partits. L'equip de Vicenç Fernández es va avançar al primer temps gràcies a dos gols de Biel Gasca i de Nahuel, aquest segon, amb una preciosa vaselina. No obstant, un minut després, el davanter Pep Muniesa retallava distàncies pels interessos del Farners, amb menys rodatge i menys entrenaments a les cames. No obstant, l'equip entrenat per Pau Menéndez va oferir una molt bona versió, com va fer fa uns dies contra el Nàstic de Tarragona. A cinc minuts per al final, Malang empatava pels locals i enviava el Torneig de la Selva als penals. Allà, el Farners no en va fallar cap i el Palamós un, fet que va proclamar els colomencs vampions del torneig.

L'Espanyol, a Copa Catalunya

Aquest vespre (20 h), el Palamós rep la visita de l'Espanyol B en la segona ronda de la Copa Catalunya. Després de superar a l'Olot fa una setmana, el degà vol repetir davant el filial espanyolista, rival amb el que també jugaran aquesta temporada a Tercera Divisió. Fernández va reservar ahir alguns dels teòrics titulars per avui.