Segueix agafant la forma el Peralada-Girona B, que amb molts efectius a les files del primer equip segueix resolguent els seus compromisos amistosos amb els jugadors disponibles. Ahir va jugar un triangular organitzat pel Marca de l'Ham i amb la Jonquera completant el trio de participants, que van disputar partits de 45 minuts.

Precisament jonquerencs i peraladencs van ser els primers a obrir foc. El conjunt entrenat per Arnau Sala va ser superior en els dos enfrontaments però davant La Jonquera no va aconseguir veure porteria en el temps reglamentari. Van ser els dominadors del partit i van gaudir de les millors ocasions, com en les arribades sempre perilloses de Corominas o els xuts desviats, per poc, de Carbonell i Boniquet.

El guanyador del partit es va haver de decidir a una tanda de penals de tres llençaments. Jorge Marta i Èric Montes van anotar-ne dos pel Peralada-Girona B i una errada dels fronterers va donar la victòria al filial del Girona.

Més plàcida va ser la segona victòria. El Peralada es va imposar per 0 gols a 4 a l'equip amfitrió, el Marca de l'Ham, després de realitzar quatre canvis respecte els onze homes que van disputar el primer «minipartit». Ben aviat, Víctor Alonso marcava el camí pels peraladencs, que amb tres dianes més de Javi Sánchez, Coro i Èric Montes, aquest últim el primer que aconsegueix com a jugador del Peralada-Girona B, van arrodonir una plàcida victòria per l'equip d'Arnau Sala.

Amb els ulls posats al Girona

No estan passant gens desaparcebuts els futbolistes que jugaran amb el Peralada-Girona B durant la temporada i que estan fent la pretemporada amb el primer equip. Van començar viatjant a Anglaterra homes com Cesc Clotet, Álamo, Maxi Villa i Romero, i els últims en arribar estan tenint minuts amb Pablo Machín. Es tracta d'homes com Soni, Bambo Diaby i Andzouana. Autèntics desconeguts del futbol estatal i que estan donant una magnífica imatge. De fet, Soni i Andzouana van ser els golejadors del Girona en l'empat de divendres al camp del Barça B.

Segur que tant Arnau Sala com Xavi Punsí apunten coses positives d'aquests futbolistes que estaran amb el Peralada-Girona B durant la temporada.