Tres temporades després de l'exili a Palamós, el Llagostera va tornar ahir al Municipal. La reestrena a casa no va ser del tot lluïda perquè malgrat les bones sensacions de l'equip durant la pretemporada i que el partit havia generat expectació al poble, el Cornellà va derrotar el conjunt d'Òscar Álvarez. L'únic gol del partit va arribar curiosament en una acció d'estratègia que els seguidors blaugrana s'havien fet un tip de veure acabar en gol local al Municipal. Va ser però el Cornellà qui es va beneficiar d'un servei de banda per penjar la pilota a l'olla i allà Fall va rematar de cap al fons de la porteria de Marcos.

Els gironins van encaixar la primera derrota de la temporada després d'arribar a la cita comptant per victòries tots els partits disputats fins ara (Júpiter, Figueres i Terrassa). Les característiques del Municipal són peculiars i de ben segur que els gironins de mica en mica les tornaran a dominar com temps enrere per a explotar-les a la perfecció. Ahir el futbol que es va veure va ser l'esperat, amb molt d'equilibri, perill a pilota aturada i molta intensitat malgrat ser pretemporada. Els d'Òscar Álvarez van fer el primer avís amb un cop de cap de Lucas Viale a la sortida d'un córner que va sortir fora. La mobilitat de Gavilán caient a les bandes i les pilotes de Pitu i Raúl Fuster cap a l'andalús i a Gavarre van ser algunes de les aproximacions ofensives dels gironins. Cap d'elles, però, va trobar el camí del gol.

A la represa, el ball de substitucions habitual en aquest tipus de partits de pretemporada va interrompre encara més el joc al Municipal llagosterenc i d'ocasions encara n'hi va haver menys que a la primera part. En una acció aïllada, Fall va rebre d'un servei de banda de Gispert per a rematar la pilota a gol lluny de l'abast de Marcos.

El Llagostera, que continua pendent d'un o dos retocs més per completar definitivament la plantilla, tornarà a jugar dimecres. En aquest cas el rival serà l'Hospitalet de Tercera Divisió i l'escenari la Feixa Llarga (20.00).