Ahir va ser un dia mlt mogut a les oficines del Barça, perquè el club va fer un parell de viatges per Europa per negociar la incorporació de diversos dels seus objectius en el mercat de fitxatges. Un d'ells és Ousmane Dembélé, per qui el Dortmund vol 150 milions d'euros, i l'altre és Coutinho (Liverpool) que es podria acabar tancant per una mica menys de 100 milions.

Segons apuntava ahir a la tarda «RAC1», el Borussia Dortmund hauria demanat aquest 150 milions d'euyros pel davanter, mentre que «l'Équipe· explicava que el club alemany no escoltarà ofertes per sota dels 120 milions. Xifres que a les que, en principi, el Barça no està disposat a arribar nji de bon tros. Tot i que la marxa de Neymar al PSG va deixar 222 milions a les arques barcelonistes, el conjunt blaugrana considera que encara que el seu esforç per Philippe Coutinho serà més gran -arribant als 100 milions-, en el cas de Dembélé el preu hauria de ser molt inferior, comptant, a més, que el futbolista va arribar a Alemanya per 15 milions des del Rennes.

Neymar, a Saint Tropez

El brasiler Neymar, fitxatge estrella del París Saint-Germain (PSG), va escollir les platges de Saint Tropez per relaxar-se abans de posar-se a punt amb el seu nou club, amb qui, segons explicava ahir l diari «Le Parisien», començarà a entrenar avui. El jugador va arribar el diumenge a aquesta exclusiva localitat de la Costa Blava francesa, on des d'aleshores els mitjans han filtrat les seves habituals escapades en iot i sortides nocturnes, acompanyat de 13 amics.