No ha començat com esperava la temporada el Llagostera. En el primer partit de la temporada de Segona Divisió B, l'Alcoià s'ha emportat els tres punts del Gironès gràcies a un solitari gol de Mariano al minut 57.

El partit, amb molt físic i poc futbol, no ha estat molt vistós al primer temps i a la represa, els nervis i han estat ben presents en tots dos equips fins a l'últim instant.

El joc intens i aeri ha predominat durant tot el partit. El Llagostera té clar com ha de jugar a casa, on no es poden escapar molts punts i ho van portar a terme des del primer minut del primer partit de la temporada. Amb la intensitat per bandera, les ocasions han brillat per la seva abscència al primer temps encara que ha estat el conjunt gironí qui ha tingut les arribades més perilloses.

Arribaven sobretot mitjançant la pilota parada, en llargs serveis de banda o córners servits amb precisió per Pitu. En dos d'ells, primer Fuster, rematant alt i després Moha, que ha obligat a fer una bona aturada Bañuz en la millor ocasió dels primers 45 minuts. Per part visitant, cap arribada perillosa en les immediacions de Marcos.

La segona part ha començat amb ensurt, amb una rematada en pròpia porteria de Viale, del Llagostera, que ha acabat tocant al travesser. Ha sortit millor l'Alcoià a la segona meitat. Després del primer avís seriós, Jose García, fent mal per la banda, ha realitzat una centrada que s'ha enverinat i ha sortit fregant el pal. Havia avisat dues vegades el conjunt alacantí i a la tercera, l'ha ficat a dins. Centrada de David Torres per Mariano, que a l'interior de l'àrea, s'ha aprofitat d'una pilota morta per batre amb comoditat un Marcos venut. No estava passant per bons moments el Llagostera.

No trobava el camí per superar la defensa visitant i al minut 65, David Torres ha tingut el segon a les seves botes però davant Marcos ha rematat fluix. A mesura que han anat passant els minuts els nervis incrementaven i això ha provocat escenes de picabaralles, amb alguna que altre empenta que han estat presents fins al final del partit.

Els minuts anaven passant i Òscar Álvarez no trobava la solució perquè els seus jugadors intentéssin, com a mínim, empatar el partit. Ha arriscat el tècnic dels llagosterencs i això ha propiciat contraatacs visitants, que han tingut el segon en un córner que ha acabat amb la pilota passejant-se per sobre la línia.

El final del partit ha estat molt interromput i el partit, que ha arribat fins el minut 96, no ha permès més alternatives. Només Guichón, amb un xut molt llunyà, ha inquietat Bañuz.

Fitxa tècnica:

Llagostera: Marcos, Javi Chica, Viale, Ayala, Fuster, Carbó (Ibra, min. 76), Pitu (Chele, min. 63), Leo Ramírez, Guichón, Moha i Gavilán (Pablo Sánchez, min. 36).

Alcoià: Bañuz, Barreda, Fuentes, Galas, Navarro, Bosch, Ribelles, José García (López Silva, min. 90), Álvaro (Alarcón, min. 78), David Torres i Mariano.

Gols: 0-1, min. 57, Mariano.

Àrbitre: Lou Ballano. Va amonestar amb targeta groga a David Torres i Mariano (Alcoià) i Guichón (Llagostera).

Estadi: Municipal de Llagostera. Uns 250 espectadors.