Màxima expectació a Peralada per l'històric debut del club xampanyer a Segona Divisió B. Després de l'ascens i d'un estiu mogut en matèria de fitxatges i reforçant el vincle amb el Girona, l'equip d'Arnau Sala comença a competir oficialment i ho fa contra un històric en hores baixes, el Mallorca. Els gironins s'han renovat aquest estiu però pel partit d'avui, no podran comptar amb tres dels nous fitxatges, els davanters Yhoan Andzouana i Kevin Soni i el migcampista Andrés Romero. Sí que podrà comptar amb altres nouvinguts el cos tècnic de l'equip, com Suárez, Bambo o Iu, que apunten a titulars.

No només s'ha reformulat la plantilla, sino que l'estadi també ha viscut canvis per aquesta estrena a la categoria de bronze. S'han remodelat les instal·lacions, entre d'altres, que s'estrenaran davant un rival amb molta història, el Mallorca, que la temporada passada va descendir a Segona Divisió B. «Serà un dels equips que estarà a dalt segur. Ha de condicionar el fet que juguem a casa, haurem de córrer més que ells i allà on no arribi la qualitat haurà d'arribar l'ambició», va assegurar l'entrenador del Peralada a la prèvia de l'enfrontament.

Comença un repte majúscul pels gironins, que afronten amb «moltes ganes i il·lusió» aquesta temporada. El Mallorca, per la seva part, és un equip pressionat per recuperar el futbol professional i el primer pas és a Peralada.