Pablo Machín no va voler donar gaires pistes divendres a l'hora de parlar del possible onze titular que sortiria davant l'Atlètic de Madrid. El tenia no clar, claríssim. Les bones sensacions ofertes per l'equip a la primera part dimarts contra el Manchester City van acabar-lo de convèncer. El sorià va repetir el mateix equip. Un onze format en una gran majoria pel bloc de futbolistes que havia assolit l'ascens a Primera la temporada anterior. En concret fins a set: Alcalá, Maffeo, Aday, Granell, Pere Pons, Portu, Borja García. De les cares noves, només Gorka Iraizoz, Bernardo Espinosa, Marc Muniesa i Cristhian Stuani van sortir d'entrada. «Serà el partit més especial de la meva carrera», deia aquesta setmana Granell. El gironí va ser un dels cinc jugadors que van tenir l'honor d'estrenar-se a la màxima categoria juntament amb el Girona al costat de Pere Pons, Alcalá, Maffeo i Aday.

Ja a la segona part, Machín va fer entrar Planas en el lloc d'un esgotat Aday, que també va debutar oficialment amb la samarreta del Girona. El davanter nigerià Larry Kayode també va estrenar-se però ho va fer en l'acció en què l'Atlètic marcava el gol de l'empat. Un canvi que de ben segur Machín maleirà sobretot pel fet de fer-lo abans del llançament d'una falta penjada a l'olla en contra.

El tècnic sorià no va esgotar els tres canvis i Douglas Luiz, Juanpe, Yassine Bounou, Marlos Moreno i el jove Aleix Garcia es van quedar a la banqueta sense jugar cap minut. De la seva banda, Jonas Ramalho i Kiko Olivas van ser els descartats, mentre que Eloi Amagat era baixa per lesió. El colombià Johan Mojica tampoc va entrar a la convocatòria. El carriler, la cessió del qual es feia oficial divendres, va entrenar-se en solitari al migdia i va acompanyar l'equip en el dinar de concentració i també al camp.