La lesió del porter Suárez, que s'ha tret de lloc la clavícula a l'escalfament previ al partit era el primer dels infortunis per l'equip d'Arnau Sala, que afrontava el partit contra el Mallorca amb només quinze futbolistes disponibles. Després d'una primera part molt bona, els gironins han vist com l'empenta i la qualitat dels balears decidien el duel en una intensa segona meitat. Per acabar-ho d'adobar, Boniquet i Javi Sánchez també s'han hagut de retirar lesionats.

La primera meitat dels gironins ha estat molt bona. Tot i la talla del rival i la qualitat dels seus futbolistes, els d'Arnau Sala han sortit crescuts, dominadors i amb ganes de començar de la millor manera la temporada. En els primers deu minuts han gaudit de tres córners consecutius que han posat en problemes el porter visitant Manolo Reina mentre que Gianni, a l'altra porteria, vivia tranquil davant l'escàs perill visitant. A la mitja hora de joc la mala sort ha tornat a aparèixer al bàndol local i Boniquet, després d'un carrera amb el central, s'ha lesionat a la zona dels isquiotibials i s'ha vist obligat a abandonar el terreny de joc. Aquesta situació ha reactivat el Mallorca que en els minuts immediatament posteriors ha disposat de les dues ocasions més clares del partit. Primer, Damià Sabater ha obligat a Gianni a lluir-se i just després, Álex López rematava una pilota centrada des del córner que fregava literalment el pal abans de sortir per sobre la porteria dels peraladencs.

La primera arribada al segon temps ha estat pel Mallorca, amb un xut de Lago Junior que ha sortit fregant el pal. Poc després el porter lloretenc tornava a aparèixer per salvar una rematada a boca de canó d'Álex López. Tot i que el Mallorca no dominava per complet el partit, seves han estat les millors arribades per un Peralada que li costava trobar el camí de la porteria contrària. A partir de l'hora de joc el Mallorca s'ha fet amo i senyor de la pilota. Les forces començaven a fallar a les files dels gironins i ho aprofitava, al minut 69 el Mallorca per avançar-se al marcador. En una jugada llarga i embolicada, la pilota ha acabat a la frontal de l'àrea per Bonilla, que amb un xut fort i ras ha superat Gianni. A la nòmina de lesionats de Suárez i Boniquet se'ls ha afegit també Javi Sánchez, que ha estat substituït per Estellés, que ha acabat el partit de davanter. Coro, al minut 78, ha fet el primer xut del Peralada a la segona meitat, encara que molt centrat l'ha atrapat sense problemes Manolo Reina.

En els últims minuts els xampanyers han tirat d'orgull i amb la parella Estellés-Vallho despenjant pilotes a l'àrea mallorquinista no han pogut aprofitar cap ocasió per intentar empatar el partit. Tot i la derrota, la carta de presentació de l'equip d'Arnau Sala ha estat bona i ara esperen recuperar efectius per afrontar la segona jornada al camp del València Mestalla.

PERALADA: Gianni, Maxi Villa, Bambo, Vallho, Carbonell, Iu Ranera, Pol Blay, Boniquet (Èric Montes, min. 34), Álamo, Coro i Javi Sánchez (Estellés, min. 74).

MALLORCA: Reina, Sastre, Xisco, Raíllo, Bonilla, Pedraza, Damià Sabater, Pol Roigé (Bryan, min. 54), Cedric (Serrano, min. 86), Lago Junior i Álex López (Abdón Prats, min. 61).

GOLS: 0-1, min. 69, Bonilla.

ÀRBITRE: Bosch Domenech. Va amonestar amb targeta groga a Bonilla i Sastre (Mallorca) i Maxi Villa (Mallorca).

ESTADI: Municipal de Peralada. Mig miler d'espectadors.