Adel Mechaal i Esther Guerrero van participar en la prova de la Diamond League que es va disputar ahir a Birmingham. Ambdós tornaven a trepitjar terra britànica després de la seva participació al Mundial d'Atletisme, disputat a Londres a principis d'aquest mes.

Guerrero, que participava amb l'objectiu d'aconseguir baixar dels dos minuts en la prova dels 800 metres, es va haver de conformar amb una marca de 2:03.26, després d'una cursa bastant lenta en la qual es va imposar l'etíop Habitam Alemu, amb una marca de 1:59.60.

Per la seva banda, Adel Mechaal va tornar a fer una molt bona cursa, davant l'estrella local, el britànic Mo Farah, campió en els 10.000 metres i bronze en els 5.000 en el passat Mundial. El palamosí va córrer els 3.000 a un bon ritme, aguantant tots els canvis del britànic, que va aprofitar la feina feta pel seu compatriota, Andrew Butchart, a l'últim mil trencant la cursa. Mechaal va seguir el ritme imposat per Farah, però en els últims metres no va ser capaç d'aguantar-lo i el local va acabar imposant-se en la prova. Farah va aturar el cronòmetre a 7:38.64, marcant una última volta de 56.89 segons, mentre que Mechaal, que va saber aguantar el segon lloc, va marcar un temps de 7:40.34, lluny de la seva millor marca.