La lesió del porter Suárez, que es va treure de lloc la clavícula a l'escalfament previ al partit, era el primer dels infortunis per al Peralada-Girona B, que afrontava el partit amb només quinze futbolistes disponibles. Després d'una primera part molt bona, els gironins veien com l'empenta, la qualitat i ofici dels balears decidien el duel en una intensa segona meitat. Per acabar-ho d'adobar, Boniquet i Javi Sánchez també van acabar lesionats.

El primer quart d'hora del Peralada-Girona B va ser notable. No es va deixar intimidar de sortida per la talla del rival i va aconseguir crear més sensació de perill que no pas el conjunt visitant. Sobretot mitjançant la pilota aturada i en tres córners consecutius abans dels deu minuts, que per poc no acaben en rematada a la porteria defensada per Manolo Reina. L'equip d'Arnau Sala no deixava pensar a un Mallorca amb jugadors tan contrastats com Damià Sabater, Pedraza, Lago Junior o Álex López, que amb prou feines van tocar la pilota en el primer tram de l'enfrontament. Tot i això, no es podia dir gaire alt. Els balears en necessitaven molt poc per crear perill i Lago Junior, en una centrada xut, va obligar a Gianni a enviar la pilota el córner.

Si l'escalfament no havia començat bé amb la lesió de Suárez, al minut 32 la mala sort tornava a fer efecte a un Peralada-Girona B ja mermat per les baixes des de bon principi. Boniquet, en una carrera per atrapar la pilota, es va trencar a la zona dels isquiotibials i va haver de ser substituït per Èric Montes. Poc després, el Mallorca confirmava que havia deixat enrere el mal inici i Gianni es tornava a lluir per evitar el gol de Damià Sabater. Immediatament després, a la sortida d'un córner, Álex López engaltava una pilota que tocava el travesser abans de sortir. El segon temps va iniciar com van acabar els primers 45 minuts. El lloretenc Gianni apareixia per salvar una rematada a boca de canó d'Álex López. A partir de l'hora de partit va ser el Mallorca qui ja es va fer amo i senyor de la pilota i del partit, encara que sense generar un atac i gol a territori local. El filial gironí, molt cansat, es tancava cada vegada més al seu camp i treia aigua de les arribades visitants. S'ensumava el gol visitant, que va arribar al minut 69 de partit. En una jugada llarga i embolicada, la pilota acabava a la frontal de l'àrea pel lateral esquerre Bonilla, que amb un xut ras, fort i col·locat a la base del pal superava Gianni. Des d'aleshores i fins al final, els d'Arnau Sala ho van intentar amb més cor que cap però les forces no els van acompanyar per trobar l'empat.