El nou Palamós de Vicenç Fernández va encetar ahir un nou curs a la Tercera Divisió, i ho va fer amb un empat a zero a casa davant un nouvingut a la categoria, el Reus B. El partit va servir per fer debutar cinc dels fitxatges d'aquest estiu en l'onze titular: Quintanas, Lluc Banús, Botxi, Nahuel i Litus, a part del juvenil Llorenç Busquets.

El degà en l'estrena a casa va fer més mèrits per sumar els tres punts. Va disposar de més i millors ocasions. Tot i això, li va fallar la punteria en els metres finals. A més, els locals no van saber aprofitar l'avantatge de jugar els últims 30 minuts amb un home més a causa de l'expulsió del visitant Jaime Serrano per una falta comesa sobre Sergio Garcia (m.63). A favor dels palamosins cal tenir en compte que ahir Fernández no va poder comptar amb peces importants com Cornellà i Bonaventura sancionats, i la nova incorporació Fran Ochoa, lesionat.

La primera aproximació va ser per a l'equip de la Costa Brava a través d'una centrada executada per Gerard Herrera que es va enverinar i va obligar Sillero a enviar l'esfèrica a córner. El matx no tenia un dominador clar i el filial del Reus també s'apropava a la porteria del debutant Quintanas. El Palamós ho va seguir provant per marxar al descans guanyant. Primer amb una ocasió errada d'Herrera (m.27), més tard amb un possible penal a Marc Medina (m.40) i finalment amb un córner que a punt va estar de convertir-se en un autogol (43').

A la segona part, es va trobar amb la fortuna de poder jugar trenta minuts amb superioritat numèrica a causa de l'expulsió de Serrano per una entrada innecessària a Sergio García. Tot i aquesta situació favorable, no ho va saber aprofitar i es va haver de conformar amb l'empat. El degà intentarà millorar la bona imatge d'ahir amb un triomf a Vilatenim (diumenge, 16.30 h).