El capità de la selecció de Sèrbia, Milos Teodosic, un dels jugadors crucials de l'equip, es perdrà el proper Eurobasket per una lesió, segons ha informat la Federació de Bàsquet de Sèrbia (KSS). La lesió crònica del bessó, que va impedir parcialment Teodosic participar en els preparatius de la selecció, no es podrà curar del tot fins a l'inici del campionat, segons el comunicat.

La nota assenyala que la "difícil decisió" va ser presa per Teodosic i el tècnic, Aleksandar Djordjevic, després de fer consultes amb els equips mèdics de la selecció i del Clippers, nou club del base, que va jugar també al CSKA rus i a l'Olympiacos grec, entre d'altres.

En la propera competició, el seleccionador serbi no podrà comptar tampoc amb Nemanja Bjelica, Nikola Jokic i Miroslav Raduljica, altres dels seus jugadors importants, degut també a les respectives lesions, però sí amb Nemanja Nedovi?, de l'Unicaja, que s'ha recuperat d'unes molèsties a l'espatlla.

L'Eurobasket 2017 es disputarà del 31 d'agost al 17 de setembre a Turquia, Israel, Finlàndia i Romania. Sèrbia està al grup D de les eliminatòries amb Turquia, Rússia, Letònia, Bèlgica i el Regne Unit.