El Sevilla es va classificar per a la fase de grups de la Lliga de Campions en empatar 2-2 amb el Basaksehir Istanbul en la tornada de la seva eliminatòria, encara que va patir molt per aconseguir-ho, ja que els turcs van tenir opcions fins al final i fins i tot van enviar un xut al pal en el minut 90.

El Sevilla no va estar fi en un primer temps en què l'equip turc es va avançar als 17 minuts gràcies a Elia, però en el segon va reaccionar i es va posar 2-1 amb gols d'Escudero i Ben Yedder, si bé el Basaksehir no es va rendir, va empatar Visca a set del final i va estar a punt de provocar el que hauria estat un fracàs per als andalusos en enviar Emre una falta a pal en l'últim instant.

Per altra banda, el Nàpols, el Celtic, el Maribor i l'Olimpiacos seran també a la fase de grups en superar en les seves eliminatòries el Niça, l'Astanà, l'Hapoel Beer Shiva i el Rijeka, respectivament. Avui es juguen la resta de partits, entre ells el Liverpool-Hoffenheim i l'Steaua-Sporting de Portugal.