Amb encara nombroses baixes per lesions i aspectes burocràtics, el Perlada-Girona B visita aquesta tarda (19 h.) la Ciutat Esportiva de Paterna per jugar contra el València-Mestalla. Les principals novetats per Arnau Sala seran Andzouana, que ja té en regla la fitxa i Paik, el darrer fitxatge. Soni i Andrés Romero encara no tenen els papers necessaris per poder debutar i el tècnic confia a tenir-los disponibles «en un termini de quinze dies». Suárez, Boniquet, Javi Sánchez, Cesc Clotet, Serrano i Draman, lesionats, tampoc podran estar disponibles.

«El Mestalla, tot i haver canviat respecte a l'any passat, és un equip amb un perfil de futbolistes molt jove, com nosaltres», destacava Arnau Sala d'un rival que va guanyar en la primera jornada al camp d'un altre filial, el del Saragossa (0-2). El conjunt valencià, entrenat per Luboslav Penev, va donar una molt bona imatge a territori aragonès i aspira a debutar de la millor manera possible a casa. Salva Ruiz i Álex Blanco, lesionats, seran les úniques baixes pel quadre local.

L'estil de joc dels dos conjunts és molt similar pel que es pot esperar un partit atractiu a Paterna. Els dos voldran tenir la pilota i aprofitar la qualitat dels jugadors d'atac per fer mal. En aquest sentit, el Peralada tindrà a Andzouana i Paik com a noves armes per fer mal al rival. Els dos no van jugar a la primera jornada; el primer per temes burocràtics i el segon perquè va ser fitxat dilluns i tots dos seran titulars aquesta tarda, formant atac amb Pachón i Coro, que ja sap el que és marcar a territori valencià. «Hem de millorar en l'aspecte ofensiu i ser intensos en defensa», deia el tècnic gironí a la prèvia del duel contra el Mestalla.