El Bordils ha disputat, aquesta setmana, els dos primers partits de preparació de cara a la temporada que s'ha d'encetar el proper dia 9 de setembre. Les sensacions mostrades per l'equip, segons el tècnic, Sergi Catarain «han estat molt bones», tot i que reconeix que «tenim una plantilla curta».

Els gironins han jugat els dos primers partits al Blanc-i-Verd, el primer el passat dimecres, davant la Salle Montcada, mentre que el divendres van enfrontar-se al Sant Cugat, ambdós equips de Primera Nacional. Els partits van acabar amb clares victòries per part dels de Catarain. El tècnic, però, destacava que «és normal aquests resultats, els equips de Nacional comencen ara la pretemporada i nosaltres ja portem força rodatge», la prova de foc serà davant el Barça B, el proper dimarts.

El que realment preocupa, és la manca de fons d'armari. En el partit contra el Sant Cugat, de divendres al vespre, el tècnic comptava amb set jugadors de pista i dos porters, una plantilla realment curta per afrontar l'exigència de la Divisió d'Honor Plata, categoria a la que encaren la cinquena temporada.

Ha estat un estiu convuls. En finalitzar la temporada se sabia que un dels puntals de l'equip, qui l'havia portat i mantingut a la categoria, Pau Campos, deixava la banqueta per aventurar-se a entrenar a un primera de Romania. A Campos el van seguir Dalmau Huix, que milita al Torrelavega i, ja amb la pretemporada ja començada, Pep Reixach va decidir escoltar la oferta del Granollers per jugar a Asobal aquesta propera temporada. A més, Mario Martínez sortia del primer equip per incompatibilitats laborals, i, per si tot això fos poc, la pretemporada acaba deixant tot un seguit de lesionats, alguns d'ells de llarga durada, que han anat mermant la plantilla. El cas més preocupant és el de Gerard Farrerons, que en un entrenament es va lesionar el genoll dret i, a manca de l'opinió d'un especialista, ja s'especula que, com a mínim, en podria tenir per tres mesos, però també Jairo Moreno ha patit molèsties amb una lesió a l'adductor que l'arracona un mes.

Els reforços són a casa

Els gironins seguiran amb la seva filosofia i, aquest any, jugadors del B hauran de fer un pas endavant, com Hospital, Oliver, Pou, Karl Bogo o Xavi Montero.