Segon partit de la temporada i segona derrota del Peralada-Girona B. Una setmana després de caure contra el Mallorca, els d'Arnau Sala es van tornar a enfrontar amb un dels equips més potents de la categoria, el filial valencianista, que no va donar gairebé cap opció als gironins per aconseguir el seu primer punt a Segona B.

Els valencians van encarrilar el partit en tres minuts al primer temps, al 19 i al 22, quan primer Rafa Mir i després Torres situaven ben aviat un 2 a 0 al marcador. Aquest inici tan fort dels locals va trastocar els plans dels gironins, que veien com el rival era millor però tampoc generava continuament ocasions a la porteria defensada per Gianni. No obstant, al minut 28, el capità del Peralada-Girona B, Coro, de falta directa, retallava diferències a l'electrònic i permetia a l'equip tornar a entrar al partit.

Ja a la segona meitat, el domini seguia sent local i, davant els intents de l'equip gironí, el Mestalla va aconseguir el tercer gol al minut 67, obra d'Alberto Gil després d'un penal més que rigorós. Va ser un moment delicat per als gironins, que començaven a veure molt complicat puntuar en el primer desplaçament de la temporada. El quart i definitiu gol a favor del València Mestalla va arribar a quatre minuts del final, obra de Gonzalo Villar, que situava el 4 a 1 al marcador, un resultat segurament massa ampli pel que es va veure dins el camp. El proper cap de setmana, l'equip d'Arnau Sala rep la visita del Lleida Esportiu.